MANAGED MACHINE NETWORK

Het Managed Machine Network is een product van BizQIT Managed Services; een middelgrote ICT dienstverlener in Amsterdam met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in IT dienstverlening aan MKB-ondernemers. Wij maken ICT begrijpelijk en betaalbaar.

We mogen onszelf experts noemen in het ontwikkelen van Cloud oplossingen voor MKB-ondernemingen en ook voor andere IT bedrijven. Dit zijn Cloud oplossingen die normaal gesproken alleen voor grote ondernemingen haalbaar zijn. Wij maken deze oplossingen bereikbaar en betaalbaar voor het MKB.

Uitdaging
Het was een uitdaging om een stabiele, betrouwbare en veilige Cloud omgeving in eigen beheer te bouwen met snelle Cloud servers en opslagsystemen die we ook zelf hebben ontwikkeld. Onafhankelijk van grote en vooral dure leveranciers. Na jaren van ontwikkelen waarbij we soms zelfs weer helemaal overnieuw zijn begonnen en testen in de praktijk zetten we nu onze oplossingen in voor het MKB.

Managed Machine Network
Voor het Managed Machine Network zijn we op zoek gegaan naar een manier om relatief gemakkelijk verbinding te maken met PLC’s/HMI’s van machines over de hele wereld. Geautomatiseerde implementatie en plug and play voor de klant, zodat dat deze hiervoor dure IT kennis hoeft in te huren.

Meer lezen over BizQIT Managed Services? Ga dan naar www.bizqit.nl.